KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Saadet Arifioğlu Ortaokulu

Ekm

Eğitim ve öğretimin yanı sıra birlik ve beraberliğimizi arttırmak, muhabbetimizi derinleştirmek adına öğretmenler olarak öğle arasını hep birlikte hazırlayıp hep birlikte yaptık. Muhabbetimiz daim olsun.

Ekm

Öğrencilerin tenefüs ve diğer vakitlerini rahatça geçirebilecekleri oyun alanlarının çizimine Beden Eğitimi hocamız Nevzat AKPINAR başladı.

Ekm

Sportif faaliyetler bireylerin bedensel, ruhsal ve sosyal yönden gelişimine katkı sağlayan önemli bir unsurdur. Öğrencilerimizin kendi potansiyellerinin farkına varmasına yardımcı olmak ve yeteneklerini keşfetmesine olanak sağlamak adına bu yıl ve gelecek senelerde yapılacak çalışmaları önemsiyoruz. Bu fikir doğrultusunda okul bahçesini yenileyerek çalışmalara başlıyoruz.